Föräldrainfo

Om du vet att ditt barn har ändrade tider vecka 8 när det är sportlov så skicka ett sms eller berätta det.

De flesta av er har säkert sett inbjudan till Barn HLR Hjärt-lungräddning som ni som medlemmar har möjlighet att gå på till ett subventionerat pris. Utbildningen är vid ett tillfälle på två timmar och man väljer det tillfälle som passar en bäst, antingen 14/2 eller 26/2. Man betalar 100 kr när man anmäler sig till någon av personalen och skriver upp sig på listan. Utbildningen är ett initiativ från styrelsen.

Vi har köpt in några böcker som finns till utlåning för er föräldrar. En heter Fem gånger mer kärlek av Martin Foster och rekommenderades på föräldrautbildningen vi hade i våras. Den andra boken heter Barn som bråkar av Bo Hejlskov och David Edfelt. Säg till oss om ni vill låna alt ställa er i kö. Lånetiden är tre veckor/familj så att man ska slippa vänta allt för länge i kö. Böckerna blandar konkreta exempel med förklaringar till barnets beteende vilka båda kan underlätta när det stormar på…