Verksamhet

Vill någon följa med och lägga kartonger hos Pappis( vår skräpkompis som tar hand om våra pappkartonger), undrade en pedagog.

”Jag vill”, sa elva barn! Härligt med engagemang. Alla följde med och vi gick ner till återvinningen i stället.

Vi tittade åter på bilderna dom hjälp för att hitta rätt och sedan hjälptes vi åt att lägga i kartongerna.

En låda var för stor för att få plats så den fick plattas till.

”Denna?”

”Vad är detta?” Barnen tittade i de andra containrarna med.

”Usch vad de luktar.” ”Det är metall i denna.” ”Kartongerna ska bli nya kartonger.” ”Kartonger görs av papper.” ” I den ska man lägga BATman BATtterier”.

När Knottarna åt lunch så hade vår låda till Pappis ramlat ner så vi inte såg den vilket uppmärksammades av ett barn. ” Va?! Pappis är inte där, sa ett barn”

Det är roligt att flera av er föräldrar kommenterat det positiva i vårt miljöarbete.